Temmelig mange internet shops byder på 1 hverdags levering
Energitte

Temmelig mange internet shops byder på 1 hverdags levering

En stor portion online forretninger udlover heldigvis en række forskellige fragtmetoder. En yndling er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter pakken på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig meget let gængelig, og endda tilmed den billigste fragtløsning.

Du bør derudover afveje for og imod at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig almindeligvis en anelse dyrere, men omvendt rigtig gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid være selv at hente ordren, som dog beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets tilholdssted.

En lang række online varehuse tilsiger dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, der dog beroer på at ordren placeres inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet pakket forinden logistikpersonalet har fyraften.

En erklæring om at internet forretningen lever op til de danske regler

Det er jo efterhånden yderst fleksibelt for internetbrugere at finde de laveste priser fra flere netshops og derved har flere e-butikker set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og ligeledes til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde fragt uden beregning.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at kontrollere nogle forskellige e-forhandlere efter rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at antage den laveste pris.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage beløbet over en længere periode.

Bemærk hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket

Før nogen bestiller hos en online shop kan man i reglen have øje for virksomhedens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke videre spændende.

Et alternativt forslag kan være at tjekke om e-handlen er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en indikation om at online butikken adlyder den officielle danske lovgivning, samt at e-handlen rutinemæssigt føres tilsyn med af sagkyndige som mestrer de gældende regulativer. Derudover tilbydes du chance for support, hvis du oplever udfordringer med din handel.

Et billede på at internet butikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler

Trustpilot frembringer sådan set passelige løsninger til at fortolke forskellige andre køberes kritik og af den grund stiller vi forslag om, at du beser e-firmaets ratings forud for at du lægger din bestilling.

Facebook frembringer ligeledes fuldkommen belejlige løsninger til at få en idé om e-butikkens pålidelighed. Derudover ses en del internet virksomheder som tilbyder folk at meddele en evaluering af deres køb, som også må bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi arbejder sammen med mange internet selskaber i form af at vi introducerer virksomhedernes produkter, og høster provision hvis de besøgende vi sender videre gennemfører en handel.